• An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow
  • An Image Slideshow

Contactgegevens

Contactgegevens

Van den Broek Asbestsanering B.V.
Drieenhuizerweg 5
6741 PB Lunteren

Telefoon: 0318 - 48 39 66
Fax: 084 - 83 11 204

Mobiel Gert-Jan (directie): 06 - 43 089 242 - Email: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien.
Mobiel Marieke (planning en vragen omtrent kwaliteit): 06 - 51 882 905 - Email: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien.
Mobiel Jan Postma, ma-vr (offertes, werkvoorbereiding en planning) : 06 - 15 365 249 - Email: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien.
Erna Boon, ma en do (projectvoorbereiding): Bereikbaar op het vaste telefoonnummer - Email: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien.
Carla Bol, (projectvoorbereiding): Bereikbaar op het vaste telefoonnummer - Email: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien.
Gerda van Veldhuizen di, wo-morgen en vr-morgen (financiƫle administratie): Bereikbaar op het vaste telefoonnummer - Email: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien.

Inschrijfnummer K.v.K. te Centraal Gelderland: 9221737

Website www.slooptalles.nl
Email: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien.

SCA Certicaat Ascert registratie

combinatiewit

sca_logoeerland_logoVan den Broek Asbestsanering B.V. is een SCA-gecertificeerd bedrijf dat asbest conform de door de overheid vastgestelde nationale beoordelingsrichtlijn (SC) 530 mag verwijderen (zie uittreksel SCA register). De SC 530 is een procescertificatiesysteem dat specifiek gericht is op het asbestverwijderingsproces.Het systeem is ontwikkeld vanuit de branche, met als doel het proces zo veilig, gestructureerd en planmatig mogelijk te laten verlopen. Daarnaast draagt het proces zorg voor een minimale belasting van het milieu.